Cookies
Confirmați alegerile mele
Permiteți tot

Respingeți tot

Soluţii speciale

Având în vedere diversitatea cerințelor în domeniul amenajării spațiilor moderne de baie, dezvoltăm în permanență oferta noastră în domeniul soluțiilor speciale. Fiind unul dintre principalii producători de cabine de duș, suntem specializați în decupaje de sticlă oblice sau drepte ce pot fi personalizate și adaptate cu precizie pereților înclinați.

Gama noastră variată de modele de sticlă și profile permite configurarea cabinei de duș în funcție de ideile și dorințele dvs. Soluțiile noastre personalizate includ, de asemenea, produse care sunt proiectate special pentru băile foarte mici oferind spațiu suficient pentru duș în timp ce spațiul disponibil poate fi utilizat în mod cât mai optim.

Alegeți spațiul de duș

#Spațiu_MINI
#Spațiu_MINI
#Spațiu_MAXI
#Spațiu_MAXI
#DECUPAJE OBLICE SAU DREPTE
#DECUPAJE OBLICE SAU DREPTE
#Spațiu_NIȘĂ
#Spațiu_NIȘĂ
#Spațiu_ATIPIC
#Spațiu_ATIPIC

Selectați culoarea

#BLACK LINE
#WHITE LINE
#GOLD LINE
preloading

#Spațiu_MINI

Recomandarea noastră:
Acces pe colț cu uși pliabile
O baie mică pe care trebuie să o echipăm cu toate acesoriile necesare, este adesea principalul motiv pentru care nu trebuie să luăm in calcul montarea unei cabine de duș cu acces pe colț. Cu toate acestea, recomandarea noastră pentru o cabină de duș cu acces pe colț și uși pliabile permite utilizarea optimă a spațiului, atât în timpul dușului, cât și în timpul utilizării zilnice a băii.

Ușile sunt pliate spre interior și ocupă puțin spațiu, iar dacă dorim să renunțăm la cabina de duș, obținem o zonă deschisă care nu ar fi fost disponibilă dacă am fi ales o cabină de duș standard. Datorită designului unic al balamalelor, ușa poate fi pliată complet și astfel economisește spațiu într-o baie foarte mică. Accesul pe colț cu uși pliabile este, așadar, varianta cea mai avantajoasă din punct de vedere al economiei spațiului în băile mici.

Accesul pe colț cu uși pliabile este disponibil pentru următoarele serii SanSwiss: DIVERA, SOLINO.
Inapoi la meniul de selectare al spatiului
preloadingpreloading

#Spațiu_MAXI

Recomandarea noastră:
Cabină de duș - Montaj în U
In designul interior de astăzi baia are o semnificație din ce în ce mai importantă. Spațiul pentru baie este tot mai mare iar băile sunt scăldate în lumina naturală a zilei care strălucește prin ferestre. Baia nu mai este doar un spațiu dedicat igienei zilnice, ci devine SPA-ul nostru privat de acasă. În special în băile mari, o cabină de duș generoasă și confortabilă cu pereți laterali poate fi elementul central al băii.

O cabină de duș cu MONTAJ ÎN U este soluția ideală pentru băile mari, unde avem libertatea de a plasa dusul oriunde, într-un loc non-standard, nu neapărat într-un colț al camerei. MONTAJUL ÎN U este caracterizat înainte de toate un număr mai mare de pereți din sticlă: cabina de duș este formată din doi pereți laterali și una sau două uși, precum și elemente de stabilizare suplimentare în cazul cabinelor de duș fără rame.

MONTAJUL ÎN U este disponibil pentru următoarele serii SanSwiss: CADURA, DIVERA, PUR.
Inapoi la meniul de selectare al spatiului
preloadingpreloading

#DECUPAJE OBLICE SAU DREPTE

Recomandarea noastră:
Ușă cu perete lateral scurtat și decupaj oblic sau drept
În mansarde sau încăperi cu pereți înclinați este dificil să configurați baia cu o cabină de duș standard. Decupajele oblice sau drepte în sticlă permit montarea peretelui lateral la orice unghi de înclinare.

De asemenea ajustările sau compensările necesare pentru montajul optim al peretelui lateral sau al ușii sunt posibile. Toate comenzile speciale pentru cabinele de duș cu decupaje individuale, oblice sau drepte sunt verificate individual de tehnicienii noștri pentru o fezabilitate și implementare eficace,astfel încât să se găsească cea mai bună soluție posibilă pentru fiecare caz în parte.

Exemple de ușă cu perete lateral scurtat și/sau decupaje oblice sau drepte sunt disponibile pentru următoarele serii: CADURA, DIVERA, PUR.
Inapoi la meniul de selectare al spatiului

#Spațiu_NIȘĂ

Recomandarea noastră:
Ușă în nișă cu profil special
Designul dificil al băii, curbura unui perete sau dorința de a utiliza o nișă deja existentă în baie într-un mod cât mai eficient, sunt circumstanţele perfecte pentru a alege o ușă SanSwiss cu profil special, acesta permițând ușii să fie montată în nișă indiferent de unghi. Această soluție vă permite să utilizați nișa existentă- chiar și de dimensiuni neobișnuite și să creați o zonă de duș confortabilă.

Ușa în nișă cu profil special este disponibilă pentru următoarele serii SanSwiss: ANNEA, DIVERA, PUR, SOLINO. Modelele standard de uși în nișă sunt disponibile la toate seriile SanSwiss.
Inapoi la meniul de selectare al spatiului

#Spațiu_ATIPIC

Recomandarea noastră:
Ușă cu perete lateral scurtat
Această soluție permite scurtarea peretelui lateral al cabinei de duș la o înălțime corespunzătoare înălțimii căzii. În funcție de model peretele lateral scurtat poate fi montat direct pe cadă sau suspendat independent.

Bucurați-vă de confortul unui duș rapid și răcoritor sau de o relaxare prelungită în cadă. Cu soluțiile SanSwiss, puteți obține diversitatea specifică unei băi mari, chiar și într-o baie mică. Datorită peretelui lateral scurtat, care - în funcție de model - este montat direct pe sau lângă cadă, cabina de duș poate fi amplasată combinație cu cada.

O ușă cu perete lateral scurtat este disponibilă pentru următoarele serii SanSwiss: CADURA, DIVERA, PUR, SOLINO.
Inapoi la meniul de selectare al spatiului
preloadingpreloading

#BLACK LINE

Recomandarea noastră:
BLACK LINE - Cabine de duș cu profil NEGRU MAT
BLACK LINE este colecția de cabine de duș SanSwiss cu profile în tonuri subtile de negru mat. Modelele BLACK LINE sunt combinația perfectă intre forma estetică minimală și funcționalitate. Fuziunea discreta de linii, forme si proportii, ofera variante bine definite care pot fi integrate armonios în diferite configuratii. Este, în același timp un clasic trendy și extravaganță a designului modern. Colecția a fost concepută pentru persoanele care pun preț pe eleganța clasică, designul modern și cele mai înalte standarde. Finisajul negru este esența care stă la baza loft și a designului modernist, oferind băii senzația de spațiu, ordine și simplitate.

Cabinele de duș BLACK LINE sunt disponibile pentru următoarele serii SanSwiss: ANNEA, CADURA, DIVERA, EASY, SOLINO
Inapoi la meniul de selectare al spatiului
preloading

#WHITE LINE

Recomandarea noastră:
WHITE LINE - Cabine de duș cu profil ALB MAT
WHITE LINE este cea mai recentă colecție de cabine de duș marca SanSwiss în tonuri de alb mat, o combinație elegantă de simplitate albă și design minimalist. O propunere pentru persoanele lipsite de prejudecăți, pasionate de descoperirea unor lucruri noi și extravagante. Modelele WHITE LINE sunt caracterizate de o lejeritate ce poate fi oferită doar de luminozitatea si claritatea culorii albe. O culoare care se adaptează subtil și natural spațiului din jur și oferă un design modest, dar expresiv al băii.

Finisajul alb mat al carbinelor de duș este în prezent unul dintre cele mai atractive stiluri care se încadrează perfect în tendințele actuale din domeniile decorațiunilor băii,amenajărilor interioare și decor.

Cabinele de duș WHITE LINE sunt disponibile pentru seriile SanSwiss CADURA, EASY.
Inapoi la meniul de selectare al spatiului

#GOLD LINE

Recomandarea noastră:
GOLD LINE - Cabine de duș cu profile aurii
Aurul definește luxul, eleganța și distincția, fiind esențial în designul interior. Deoarece auriul transmite căldură si confort, a devenit un trend ce s-a remarcat cu ușurință în designul băii și în prezent continuă să se consolideze prin reintroducerea lui ca și culoare de interior. GOLD LINE corespunde acestei tendințe prin extinderea confortului în baie. Seria propune pereți laterali de duș, moderni și impresionanți, în tonuri de auriu mat. Eleganța aurie în combinație cu funcționalitatea contemporană sunt îmbinate strategic ca punct de atracție al băii.

Modelele GOLD LINE sunt versatile și adaptabile simultan și pot fi integrate cu ușurință în stiluri diferite: fie că ne referim la o ambianță modernă, un stil vintage romantic sau la o baie în stilul anilor '50. GOLD LINE este o fuziune de succes intre design sofisticat, ergonomie precisă, funcționalitate ridicată și exclusivitate vizuală.

Cabinele de duș GOLD LINE sunt disponibile la seria SanSwiss CADURA.
Inapoi la meniul de selectare al spatiului