Cookies
Confirmați alegerile mele
Permiteți tot

Respingeți tot

Îngrijirea suprafețelor cromate

Păstrați strălucirea suprafețelor cromate de ani de zile

Profilele, manerele uşilor, balamalele şi bateriile sunt confecţionate în general din alamă cromată sau aluminiu eloxat.Pentru a vă bucura mulţi ani de frumuseţea suprafeţelor acestea, trebuie respectate câteva aspecte în privinţa întreţinerii:

Suprafeţele cromate
Pentru întreţinerea regulată, este suficient ca acestea să fie curăţate cu apă, soluţie de săpun, sau detergent de bucătărie manual, cu ajutorul unei cârpe moi. Pentru îndepărtarea depunerilor de calcar, se recomandă detergenţii uzuali din comerţ pentru obiecte sanitare, pe bază de acid citric.

Folosiţi doar agenţi de curăţare adecvaţi
Puteţi recunoaşte un detergent adecvat după instrucţiunile producătorului de pe eticheta acestuia. Acestea indică utilizarea substanţei respective pentru anumite tipuri de suprafeţe. Citiţi cu atenţie instrucţiunile şi în funcţie de utilizare, dozarea corectă. După curăţare, suprafeţele şi bateriile trebuie clătite cu apă şi uscate cu o carpă moale.

Evitaţi anumite substanţe
În unii detergenţi pentru băi, se regăsesc substanţe care pot conduce la daune ireparabile ale acoperirilor cromate. Dintre aceste substanţe amintim:


Evitaţi în orice caz aceste substanţe. Acestea atacă suprafeţele cromate şi pot conduce foarte rapid la pete vizibile. De asemenea, evitaţi amestecurile dintre diferiţi detergenţi, deoarece diversele substanţe pot reacţiona între ele şi pot degaja şi vapori toxici. Cel mai bine este să folosiţi pentru curăţare lavete care nu lasă scame. Bureţi cu suprafeţe abrazive şi lavete aspre nu sunt potrivite pentru curăţarea sau intreţinerea suprafeţelor cromate, acestea fiind sensibile la zgârieturi.
Curățarea suprafețelor de sticlă

Curățarea suprafețelor de sticlă

Câteva sfaturi utile pentru a vă bucura cat mai mulţi ani de frumuseţea suprafeţelor

AQUAPERLE nu este un strat auto- purificator, ci reduce depunerile de calcar şi mizerie de pe sticlă.
Prin urmare, întreținerea și curățarea regulată sunt de asemenea esențiale pentru sticla tratată cu AQUAPERLE:

Produse Sanswiss de curatare si intretinere

Agent special de curăţare pentru suprafeţe de sticlă cu strat Aquaperle

GLASS CLEANER

GLASS CLEANER

Agent profesional de curatare pentru sticla cabinelor de dus. Oferă suprafețelor de sticlă o strălucire radiantă. Curata bland si fara a lasa urme.
POWER CLEANER

POWER CLEANER

Agent profesional de curatare pentru cabinele de dus. Elimina cu succes depunerile de mizerie și calcar. Foarte potrivit pentru suprafetele de sticla cu strat de protectie Aquaperle.
PROTECT CLEANER

PROTECT CLEANER

Agent profesional de curatare si ingrijire pentru cabinele de dus. Protecție și îngrijire eficientă pentru suprafețele de sticla cu tratament aplicat Aquaperle. Curăță igienic și lasă un miros plăcut.
Racletă SanSwiss

Racletă SanSwiss

Instrument practic cu lamelă de cauciuc dublă.