Cookies
Confirmați alegerile mele
Permiteți tot

Respingeți tot

Referințe

Calitatea superioară a materialelor folosite și garanția de funcționare pe termen lung sunt motivele principale pentru care cabinele de duș Sanswiss sunt alegerea perfectă nu doar pentru ansamblurile rezidențiale cât și pentru unitățile internaționale de cazare cum ar fi hoteluri, pensiuni sau centre de relaxare SPA. Cabinele de duș SanSwiss sunt folosite si recomandate de oaspeții numeroaselor infrastructuri de servicii situate în întreaga Europă.
preloadingpreloading

Buddha-Bar Hotel

Cehia / Praga
Renumitul hotel Buddha-Bar a fost înființat în 1996 de Raymond Visan - cel care și-a pus amprenta asura arhitecturii, fiind totodata si fondatorul său.

Creativitatea acestui talentat glob-trotter și dorința lui de a depăși standardele deja stabilite, i-au oferit darul de a absorbi multe culturi care astăzi se reflectă în ADN-ul Buddha-Bar. Conceptul său: "o călătorie într-o călătorie". Viziunea sa inovatoare a ghidat în mod constant ambițiile sale, inspirând proiecte de ultimă oră pentru a satisface așteptările unei clientele internaționale mereu exigente.

Buddha-Bar Hotel
preloadingpreloading

IBIS StyleS HOTEL

România / Arad
Această clădire modernă și confortabilă s-a alăturat familiei hotelului Ibis la 1 iulie 2016. De atunci, a devenit oficial parte a grupului hotelier Orbis și a lanțului hotelier Accor cunoscut la nivel mondial.

Oaspeților noștri, le oferim sejururi la un preț accesibil. Ca hotel al mărcii Ibis Styles, iesim în evidență prin decor individual și atmosferă unică.

IBIS StyleS HOTEL
preloading

Hôtel Eurotel Montreux

Elveția / Montreux
Eurotel takes you higher

Eurotel este situat în inima orașului Montreux, pe malul lacului Geneva. Acesta întâmpină oaspeții cu prestigiul unui hotel superior de patru stele. Încântă prin frumusețea împrejurimilor, splendoarea și aerul curat de munte.

Hôtel Eurotel Montreux
preloading

Hotel Kraskov

Cehia / Třemošnice-Starý Dvůr
EA Hotel Kraskov **** este situat în apropierea satului eponim din Železné Hory, la 4 km de barajul Seč. Regiunea Čáslav este ușor accesibilă atât din Praga, cât și din Brno.

Hotelul și cabanele recent reconstruite au făcut parte dintr-o binecunoscută stațiune de agrement. Sub noul management, acesta oferă acum servicii hoteliere moderne pentru o clientelă diversă.

Hotelul este potrivit atât pentru familiile cu copii, cât și pentru cupluri, precum și pentru conferințe și evenimente de team-building.

Hotel Kraskov
preloading

Kreuz Kappel

Elveția / Kappel
Landgasthof-ul nostru este situat în inima Elveției.
Descoperiți singuri ce are Elveția de oferit!
Reonstruit dintr-un vechi hambar, astăzi pune la dispoziția oaspeților 27 de camere noi. Păstrăm stilul tradițional dar oferim confort contemporan. Restaurantele noastre sunt deschise 7 zile din 7 și oferim o gamă largă de servicii.

Kreuz Kappel
preloading

Radisson Blu Hotel

Cehia / Praga
Hotel Praga-situat în centrul orașului, este una dintre destinațiile perfecte atât pentru oaspeții care ne aleg în interes de serviciu, cât și pentru cei care vin în interes personal . Situat la câțiva pași de barurile și cafenelele pline de viață ale orașului, magazine de top, obiective turistice, ambasade și locuri istorice, hotelul oferă vizitatorilor 350 de camere și apartamente complet renovate la cele mai înalte standarde. Locația oferă o mulțime de opțiuni.

Radisson Blu Hotel

Tree of Life

Cehia/ Lázně Bělohrad
Tree of life este un resort spa modern de 4 stele situat in orasul Lázně Bělohrad. Rasfatati-va cu experiente care combina traditiile, tratamentele naturale , medicina alternativa si cea conventionala precum si servicii excelente intr-o locatie inconjurata de minunatul peisaj rural.Tree of life foloseste apa din propriile sale surse, isi extrage propria turba medicinala dintr-o zona din apropierea spa-ului si este sittuata intr-o zona neafectata de poluare; facand sa fie un loc ideal pentru regenerarea atat a mintii cat si a trupului.

Tree of Life

Villa Regenhart

Cehia / Jeseník
Ca una din cele mai frumoase vile din orasul Jeseník, Vila Regenhart reuseste sa combine ambientul unei lumi vechi cu facilitatile de relaxare ale unui wellness modern.

Renovarea hotelului a fost terminata in mai 2016, aceasta readucand fosta glorie vila in stil Neo-baroc .Elementele originale neo-baroce, neorenascentiste și de secesiune au fost păstrate și au fost completate cu mobilier de epocă în sălile festive.

Scopul nostru este confortul și satisfacția maximă a oaspeților noștri. Restaurantul hotelului oferă un standard ridicat de servicii, fine dining, preparate tradiționale cehe, precum și preparate internaționale.

Villa Regenhart