Cookies
Confirmați alegerile mele
Permiteți tot

Respingeți tot

SANSWISS INVESTEȘTE ÎN INMAN

Härkingen, 12 septembrie 2023

Grupul SanSwiss este un producător european de cabine și cădițe de duș și alte produse pentru baie, investește în soluții smart-home pentru concepte durabile de duș și baie de la INMAN. Primul concept inovator pentru baie al companiei franceze INMAN se află deja în desfăşurare într-o serie de proiecte și nu doar că oferă o experiență inteligentă și, prin urmare, deosebit de confortabilă a dușului, dar reduce și consumul de apă cu până la 70% și consumul de energie cu până la 50%1.  

Prin participarea la INMAN, SanSwiss stabilește direcția pentru conceptele inteligente și durabile de duș și baie ale generației următoare, care controlează utilizarea eficientă a apei și a energiei și reduc radical consumul.

Olivier Gunther și Sebastian Hainz, co-directori generali ai grupului SanSwiss sunt încântați de parteneriatul și participarea convenite cu INMAN, compania start-up din Strasbourg și subliniază potențialul amplu al soluțiilor inovatoare și inteligente de duș și baie INMAN. Sebastian Hainz, Director General Vânzări și Marketing SanSwiss:

"Produsele inteligente și cu consum redus sunt foarte importante, mai ales în baie. Baia reprezintă aproximativ o treime până la jumătate din consumul de apă dintr-o casă în fiecare zi2. Clientul final dorește să contribuie activ la utilizarea responsabilă a resurselor limitate din casa sa, de preferință fără a sacrifica confortul, desigur.

Cu conceptul de duș sustenabil și inteligent INMAN, oferim clienților noștri soluția perfectă: cu până la 70% mai puțin consum de apă și cu 50% consum mai mic de energie la fiecare duș. Temperatura ideală și cantitatea de apă pot fi setate cu ușurință folosind semnătura digitală sau smartphone-ul. Suntem încântați de soluțiile inteligente pentru baie și suntem convinși că, împreună cu INMAN, suntem dotați corespunzător cu echipamente de baie inteligente pentru viitor și cu consum redus."

Directorul general și CEO-ul Gilles Chantelot INMAN afirmă: "Suntem bucuroși să avem la bord un partener puternic precum SanSwiss pentru echipamente de duș și baie."

Alte proiecte SMART durabile pentru baie sunt în curs de dezvoltare. De exemplu, este planificată o cadă inteligentă care va permite utilizatorilor să-și programeze apa la temperatura dorită folosind smartphone-ul.

"Estimăm că o familie de patru persoane poate economisi între 400 și 500 de euro pe an doar la duș. Există un potențial suplimentar de economisire la robinet, cadă și toaletă. Acest lucru demonstrează că utilizarea tehnologiei inovatoare poate oferi un confort mai mare și, în același timp, poate contribui la protejarea resurselor noastre naturale", rezumă CEO-ul INMAN Gilles Chantelot.


Despre INMAN
Fondată în 2016 de Cédric Arbogast și Gilles Chantelot, start-up-ul INMAN din Strasbourg proiectează și comercializează echipamente inteligente și inovatoare pentru baie. Produsele INMAN sunt dezvoltate și fabricate în Franța.

INMAN SAS
5 rue Hannah Arendt
FR-67200 Strasbourg
+33 649565926
www.inman.fr

1) Apa si energia necesara producerii apei calde menajere si recuperarii apei active. Cifre conform studiilor tehnice și observațiilor din testele de teren ale INMAN
2) EEA 2019: Water use at home (europa.eu) EEA 2009: HH07 Household water consumption.doc (europa.eu), BDEW 2022: Trinkwasserverwendung im Haushalt | BDEW
înapoi