Cookies
Confirmați alegerile mele
Permiteți tot

Respingeți tot

Salone Del Mobile

Comunicat de presă

Härkingen/Gunzgen, 28 Februarie2024

RONAL Bathrooms își dezvăluie noua identitate de brand și noua familie de mărci și prezintă patru compoziții inovatoare de băi la Salone Del Mobile, Milano, aprilie 2024

RONAL Bathrooms, noua divizie de băi și wellness a RONAL GROUP, își dezvăluie noua identitate de brand și noua familie la Salone del Mobile din Milano. Sub acoperișul RONAL Bathrooms, patru mărci RONAL, GLASS 1989; KUDOS și KAROL se reunesc împărtășind aceeași pasiune pentru tehnologia inovatoare, măiestria perfectă și designul excepțional. Scopul comun: redefinirea posibilităților de proiectare a băii. Aceasta este ceea ce comunică principiul călăuzitor: "Arta băilor moderne".

La Salone del Mobile din Milano, aprilie 2024, RONAL Bathrooms prezintă primele sale patru compoziții moderne inovatoare pentru baie, care își deschid noi căi estetice și funcționale.

Compoziția băilor RONAL "Metal"
Finisajele calde de metal surprind cu un joc fascinant al reflexiilor, încântând baia într-o atmosferă sofisticată de bunăstare. Zona de duș și unitățile de baie sunt în armonie perfectă. Cu liniile lor aproape ermetice și fronturile lungi și continue, care se extind dincolo de înălțimea blatului de baie, noul mobilier de baie din metal nu impresionează doar prin design, dar oferă și o funcționalitate excelentă și o mare libertate în compoziție. Zona de duș preia liniile curate și aspectul fermecător al metalului periat.

Compoziția băilor RONAL "Wellness"
Culori și finisaje complet noi sunt disponibile în spațiul de wellness, care include saună, hamam și cadă de wellness. Elementele SPA sunt însoțite de soluția inteligentă de duș INMAN InSens, controlând și economisind în mod durabil consumul de energie și apă. Inovația specială de wellness pentru Salone del Mobile: o cadă sau chiar o mini-piscină, realizată într-o singură piesă cu iluminare sofisticată de jur împrejur pe soclul inferior.

Compoziția băilor RONAL "Spațiu"
Economisirea de spațiu și a spațiului de locuit - ambele sunt posibile cu noul concept elegant “Boiserie” din esență de lemn Ossidiana, cu module de depozitare deschise sau închise cu adâncime redusă, combinate optim cu zona de duș subțire într-o schemă de culori coordonată. Conceptul de duș este din nou inteligent, confortabil și prin care economisește energie și apă în mod durabil.

Compoziția băilor RONAL "Culoare"
Modernitatea și rafinamentul trăiesc într-o armonie perfectă în această zonă de baie, unde culorile și materialele elegante sunt coordonate optim între mobilierul de baie cu fonturi și dulap, duș și soluție de baie cu cabină de duș, cadă de duș și cadă. Acest concept modern de baie poate fi adaptat la aproape orice stil de viață individual și stil de mobilier.

Vizitați-ne la Salone del Mobile –RONAL Bathrooms, Hala 06, Standul D25.

Despre RONAL Bathrooms
RONAL Bathrooms (fosta SanSwiss) cu mărcile RONAL, KUDOS, KAROL și GLASS 1989 și aproape 500 de angajați vor fi noua divizie de baie și wellness a grupului elvețian RONAL cu sediul în Härkingen / Gunzgen, Elveția, începând cu 1 aprilie 2024. Unitățile de producție sunt situate în Republica Cehă, Italia și România, Marea Britanie și Africa de Sud. Companiile de vânzări ale RONAL Bathrooms cu activități în cele mai importante țări europene și piețe de peste mări selectate sunt situate în Franța, Germania, Italia, Polonia, Republica Cehă, Elveția, România, Marea Britanie și Africa de Sud.

RONAL Bathrooms AG, former SanSwiss
Mittelgäustrasse 81
CH-4617 Gunzgen
+41 62 389 01 40
www.sanswiss.com
from 1 April 2024 www.ronalbathrooms.com

Contact Press RONAL Bathrooms
Sibylle Hamann Press Office and R.P.
Tel: + 49 151 55731299
E-mail:

International  Press Office and R.P.
Gagliardi & Partners
Nicolò Soranzo
Tel: +39 049 657311
E-mail:

Despre RONAL GROUP
Compania, cu sediul central în Härkingen, Elveția, are peste 6.500 de angajați în întreaga lume, în două divizii diferite. Divizia RONAL Wheels este unul dintre cei mai importanți producători de jante din aliaj ușor pentru autoturisme și vehicule comerciale. RONAL Bathrooms produce produse de înaltă calitate pentru sectorul băilor și wellness-ului. Facilitățile de producție ale ambelor divizii sunt situate în douăsprezece țări din întreaga lume. Mai multe informații despre RONAL GROUP pot fi găsite la ronalgroup.com

RONAL GROUP
Lerchenbühl 3
CH-4624 Härkingen
+41 62 389 05 10
www.ronalgroup.com
înapoi