OK Important! Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare atunci cand folosesc serviciile noastre. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu setările curente ale browserului. În orice moment, puteți modifica setările browserului care determină utilizarea acestora.

Noua serie de cabine de duș SanSwiss: CADURA

CADURA este noua serie de cabine de duș SanSwiss de înaltă calitate, care îmbină designul sofisticat, ergonomia în detaliu și materialele premium cu un nivel ridicat de funcționalitate într-un mod ideal. Sursa de inspiratie pentru proiectarea seriei a fost flexibilitatea elementului care dăruieste viață: apa. Acest element natural, adâncimea și puterea ei coplesitoare au inspirat arhitecții noștri in a crea soluțiile deosebit de ergonomice și funcționale ale celei mai recente serii ale  noastre, CADURA.

Combinația materiilor prime atent selectionate cu precizie elvețiană a condus la crearea unor serii caracterizate prin design clar și soluții de înaltă funcționalitate. Elementul cel mai distinctiv al seriei CADURA este linia netedă și delicată, dar totuși foarte expresivă a suprafetei accesoriilor care este o reminiscență a netezității unei suprafețe de gheață. Noul mâner ergonomic, conceput pe baza celor mai recente tendințe de utilitate a produsului, este nu doar deosebit de atractiv, dar in special funcțional și ușor de utilizat. Noua serie de cabine de duș SanSwiss este o reflectare a stilului sofisticat și a naturii frapante a apei; spontaneitate și vitalitate ce se reflectă în elementele seriei CADURA.

Concepută pentru simțuri.
Baia este învăluită de sticla netedă si clară ca un cristal a cabinei de dus

CADURA
înapoi