Cookies
Confirmați alegerile mele
Permiteți tot

Respingeți tot

InSens by INMAN

Comunicat de presă

Härkingen/Gunzgen, 28 Februarie 2024

RONAL Bathrooms este partener și acționar al start-up-ului francez INMAN pentru concepte durabile de duș și baie smart-home. Conceptul inovator de duș InSens de la INMAN va fi prezentat de RONAL Bathrooms la Salone del Mobile din Milano.

RONAL Bathrooms și INMAM răspund nevoii de soluții inteligente și de economisire a apei în zonele de baie și wellness și prezintă conceptul de duș durabil și inteligent InSens, care controlează utilizarea eficientă a apei și a energiei și reduce drastic consumul. InSens de la INMAN va fi prezentat de RONAL Bathrooms în noile compoziții RONAL Bathrooms la Salone del Mobile din Milano, 16 aprilie.

Conceptul de duș smart-home InSens: controlează și economisește consumul de energie și apă în mod durabil

InSens nu numai că reduce consumul de apă cu până la 70% și consumul de energie cu până la 50% pentru fiecare duș1, dar oferă și o experiență de duș inteligentă și, prin urmare, deosebit de confortabilă. Temperatura ideală și cantitatea de apă pot fi setate convenabil în avans folosind o tabletă sau un smartphone.

Conceptul de duș InSens asigură confort și o reducere semnificativă a consumului de apă datorită diferitelor funcții inteligente:

Din interfața sa digitală de control, complet funcțională în zonele umede, utilizatorul poate controla toate funcțiile dușului InSens. Datorită bateriei termostatate electronice patentate, utilizatorul poate obține temperatura și debitul dorit al apei de duș care trebuie obținute cu primele picături de apă după începerea dușului. În medie, este nevoie de 20 până la 30 de secunde pentru a obține apă caldă cu un sistem convențional de duș și asta înseamnă 6-8 litri de apă potabilă folosită inutil, încălzită cu electricitate.

În plus, debitul de apă este oprit imediat ce utilizatorul se îndepărtează de jetul de deasupra mâinii sau de dușul deasupra capului. Aici intră în joc senzorul de mișcare. Senzorul de mișcare este integrat în interfața de control digital și recunoaște utilizatorul sau utilizatorii configurați. Până la 10 utilizatori ai unui duș pot fi configurați și controlați individual. Temperatura ideală și volumul de apă pot fi setate convenabil în avans pentru fiecare utilizator individual folosind interfața de control digital sau smartphone. Consumul de apă este afișat direct în timp real pe ecranul color LCD în timpul dușului.

Tehnologia inteligentă de reglare InSens asigură controlul debitului, reglarea temperaturii și stabilitatea, precum și moderarea debitelor, indiferent de condițiile de instalare.
Pentru a economisi spațiu, cutia hidraulică de la InSens poate fi încastrată în spațiul de duș și de asemenea poate fi instalată și într-un tavan fals, sub cadă sau într-un mobilier adecvat.

InSens de la INMAN va fi prezentat de RONAL Bathrooms în noile compoziții RONAL Bathrooms la Salone del Mobile din Milano, 16 aprilie, Hala 06, Standul D25.

Texte, imagini și videoclipuri disponibile în cadrul conferinței de presă Ronal Bathrooms - SanSwiss devine RONAL Bathrooms

Despre RONAL Bathrooms
RONAL Bathrooms (fosta SanSwiss) cu mărcile RONAL, KUDOS, KAROL și GLASS 1989 și aproape 500 de angajați vor fi noua divizie de baie și wellness a grupului elvețian RONAL cu sediul în Härkingen / Gunzgen, Elveția, începând cu 1 aprilie 2024. Unitățile de producție sunt situate în Republica Cehă, Italia și România, Marea Britanie și Africa de Sud. Companiile de vânzări ale RONAL Bathrooms cu activități în cele mai importante țări europene și piețe de peste mări selectate sunt situate în Franța, Germania, Italia, Polonia, Republica Cehă, Elveția, România, Marea Britanie și Africa de Sud.

RONAL Bathrooms AG, former SanSwiss
Mittelgäustrasse 81
CH-4617 Gunzgen
+41 62 389 01 40
www.sanswiss.com
from 1 April 2024 www.ronalbathrooms.com

Contact Press RONAL Bathrooms
Sibylle Hamann Press Office and R.P.
Tel: + 49 151 55731299
E-mail:

International  Press Office and R.P.
Gagliardi & Partners
Nicolò Soranzo
Tel: +39 049 657311
E-mail:

Despre INMAN
Fondată în 2016 de Cédric Arbogast și Gilles Chantelot, start-up-ul alsacian INMAN proiectează și comercializează accesorii inteligente inovatoare pentru baie. Produsele IMMAN sunt dezvoltate și fabricate în Franța.

INMAN SAS
84 Route de Strasbourg
Le Caire – Atelier E
FR-67500 HAGUENAU
+33 649565926
www.inman.fr

1 Apa si energia necesară producerii apei calde menajere si recuperării apei active. Cifre conform studiilor tehnice și observațiilor din testele de teren ale INMAN
înapoi