Cookies
Confirmați alegerile mele
Permiteți tot

Respingeți tot

Grupul SanSwiss devine RONAL Bathrooms

Comunicat de presă

Härkingen/Gunzgen, 28 Februaryie2024

Grupul SanSwiss devine RONAL Bathrooms – compania crește și se apropie de compania-mamă elvețiană RONAL GROUP.
RONAL Bathrooms își dezvăluie noua identitate de brand și noua familie de mărci la Salone Del Mobile din Milano.


Grupul SanSwiss devine RONAL Bathrooms

Grupul SanSwiss devine RONAL Bathrooms, noua divizie de baie și wellness a RONAL GROUP cu sediul în Härkingen/Gunzgen, Elveția. Începând cu 1 februarie 2024, holdingul elvețian SanSwiss AG a fost tranzacționat ca RONAL Bathrooms AG. Companiile europene de vânzări SanSwiss vor fi redenumite la 1 aprilie 2024 și ulterior. RONAL Bathrooms este o filială deținută integral de RONAL GROUP, iar noul nume subliniază apropierea sa de RONAL GROUP.

Oliver Brauner, CEO al RONAL GROUP: "Noua divizie RONAL Bathrooms pentru băi și wellness va crește treptat. Aceasta completează activitatea principală a RONAL Wheels, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de jante din aliaj ușor pentru autoturisme și vehicule comerciale."

Olivier Gunther și Sebastian Hainz, Co-Directori Generali ai noului redenumit RONAL Bathrooms AG: "Schimbarea numelui cu o nouă identitate de brand recunoaște creșterea companiei și, de asemenea, faptul că ne-am dezvoltat mult mai mult în direcția unui furnizor de soluții complete și partener de încredere pentru sectorul de baie și wellness, prin extinderea portofoliului de mărci și produse și achizițiile GLASS 1989 (Italia),  KAROL Italia (Italia) și KUDOS Group (Marea Britanie) anul trecut. Vom continua să creștem cu RONAL Bathrooms, investind anticiclic în piață și, împreună cu compania-mamă elvețiană, comunicăm un angajament clar și pe termen lung față de piața de instalații sanitare în prezentarea noastră externă."

Patru mărci, o singură filozofie – cu noul brand de produse RONAL în centru

Marca de produse SanSwiss cu gama sa bine-cunoscută și cuprinzătoare de cabine de duș și cădițe de duș de înaltă calitate se numește acum RONAL, rămâne competența de bază a RONAL Bathrooms și formează centrul unei familii de mărci inovatoare pentru comerțul specializat în instalații sanitare și wellness de înaltă calitate.

Alte trei mărci inovatoare - KUDOS, GLASS 1989 și KAROL - completează portofoliul general al RONAL Bathrooms pentru a forma un furnizor complet de produse de înaltă calitate.

KUDOS completează cabinele de duș inovatoare, paravanele de tip walk-in, camerele umede și cădițele.
Căzile și mobilierul de baie elegant, fabricate în Italia, marca KAROL și produsele speciale de wellness, marca GLASS 1989, proiectate și fabricate tot în Italia, completează experiența de baie și wellness.  Ceea ce au în comun toate mărcile RONAL Bathrooms este pasiunea pentru tehnologia inovatoare, măiestria perfectă, designul excepțional și serviciile complete. Promisiunea calității: Împreună creăm o experiență unică pentru clienții noștri. Cu diversitatea deosebită a portofoliului său, RONAL Bathrooms redefinește posibilitățile de design ale băii moderne. Acest lucru este comunicat de principiul călăuzitor: "Arta băilor moderne". Noua identitate de brand a familiei de branduri RONAL Bathrooms și primele patru compoziții inovatoare RONAL Bathrooms vor fi prezentate la Salone del Mobile din Milano, Italia, 16 aprilie 2024, Hala 06, Standul D25.

Despre RONAL Bathrooms
RONAL Bathrooms (fosta SanSwiss) cu mărcile RONAL, KUDOS, KAROL și GLASS 1989 și aproape 500 de angajați vor fi noua divizie de baie și wellness a grupului elvețian RONAL cu sediul în Härkingen / Gunzgen, Elveția, începând cu 1 aprilie 2024. Unitățile de producție sunt situate în Republica Cehă, Italia și România, Marea Britanie și Africa de Sud. Companiile de vânzări ale RONAL Bathrooms cu activități în cele mai importante țări europene și piețe de peste mări selectate sunt situate în Franța, Germania, Italia, Polonia, Republica Cehă, Elveția, România, Marea Britanie și Africa de Sud.

RONAL Bathrooms AG, former SanSwiss
Mittelgäustrasse 81
CH-4617 Gunzgen
+41 62 389 01 40
www.sanswiss.com
from 1 April 2024 www.ronalbathrooms.com

Contact Press RONAL Bathrooms
Sibylle Hamann Press Office and R.P.
Tel: + 49 151 55731299
E-mail:

International  Press Office and R.P.
Gagliardi & Partners
Nicolò Soranzo
Tel: +39 049 657311
E-mail:

Despre RONAL GROUP
Compania, cu sediul central în Härkingen, Elveția, are peste 6.500 de angajați în întreaga lume, în două divizii diferite. Divizia RONAL Wheels este unul dintre cei mai importanți producători de jante din aliaj ușor pentru autoturisme și vehicule comerciale. RONAL Bathrooms produce produse de înaltă calitate pentru sectorul băilor și wellness-ului. Facilitățile de producție ale ambelor divizii sunt situate în douăsprezece țări din întreaga lume. Mai multe informații despre RONAL GROUP pot fi găsite la ronalgroup.com

RONAL GROUP
Lerchenbühl 3
CH-4624 Härkingen
+41 62 389 05 10
www.ronalgroup.com
înapoi