Cookies
Confirmați alegerile mele
Permiteți tot

Respingeți tot

CastelBrando - Princess Spa & Royal Wellness

Glass 1989, firmă ce face parte din divizia de băi SanSwiss / RONAL Group, până acum sinonimă cu wellness-ul de excelență "made in Italy", își consolidează prezența în sectorul spa profesional, jucând un rol principal în noul proiect de restaurare și reamenajare pentru centrul de wellness CastelBrando, unul dintre cele mai mari și mai vechi castele din Europa, în Cison di Valmarino (TV).

Noul Princess Spa & Royal Wellness este bijuteria coroanei impunătorului castel cu origini medievale care se ridică maiestuos pe dealurile Prosecco, patrimoniu UNESCO, prezentat ca un elegant hotel de lux. Noul Princess Spa oferă o experiență evocatoare și emoționantă, unde ritualurile băilor romane antice se îmbină cu cele mai moderne tehnologii de wellness by Glass 1989.

A fost o provocare motivantă pentru Glass, care a oferit soluții personalizate perfect integrate în contextul istoric, îmbunătățind propunerea fascinantă a locației Castelbrando. Stefano Boccalon, CEO Glass 1989 și Karol Italia a declarat: "Suntem deosebit de mândri să fim parteneri într-un proiect atât de exclusivist, care a fost o provocare pentru noi din mai multe privințe, în special nevoia de a răspunde prompt nevoilor clientului cu soluții dedicate și personalizate care au stimulat echipa noastră și au confirmat nivelul dezvoltat al companiei în sectorul wellness profesional".

Noul centru de wellness poate conta pe trei noi piscine Infinity 260/240 într-o versiune specială, cu un sistem de filtrare continuă și analiză automată a parametrilor apei, care pot fi verificați și controlați constant de hotel.

Zona de saună special construită include trei saune cu funcții diferite: o saună tradițională finlandeză cu temperaturi care se ridică până la 90 °, o bio-saună potrivită pentru cei care au nevoie de temperaturi mai puțin intense și, în cele din urmă, o saună cu șezlong și lămpi cu infraroșu pentru persoanele ce nu pot tolera o variație substanțială de temperatură, dar doresc totuși să beneficieze de experiența saunei.
Toate saunele Glass 1989 au fost special concepute pentru acest context special și înfrumusețează spațiul cu ajutorul finisajelor fine, cum ar fi lemnul de cucută și toulipier tratat termic.

În completarea propunerii Castelbrando pentru un spa privat, Glass 1989 a creat o saună personalizată + spațiu de duș hamam și MawiSpa, un spa interior potrivit în special unui spațiu de locuit.

Despre Glass 1989 Srl

Din martie 2023, Glass 1989 Srl a fost achiziționată de divizia de băi RONAL GROUP, divizie care produce și comercializează sub mărcile Sanswiss, Karol, Glass și Kudos cabine și cădițe de duș și produse pentru baie și wellness. Grupul are sediul social în Härkingen, Elveția, în timp ce fabricile de producție sunt situate în Cehia, Italia, România, Marea Britanie și Africa de Sud. Birourile de vânzări, cu activități de vânzări în principalele țări europene și pe unele piețe externe, se află în Franța, Germania, Italia, Polonia, Cehia, Elveția, România și Regatul Unit.

Grupul elvețian RONAL: www.ronalgroup.com,  este cel mai important producător mondial de jante din aliaj și, în calitate de OEM, aprovizionează cei mai cunoscuți producători de automobile și vehicule comerciale din lume.

înapoi