OK Important! Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare atunci cand folosesc serviciile noastre. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu setările curente ale browserului. În orice moment, puteți modifica setările browserului care determină utilizarea acestora.

BLACK LINE - NOUA COLECTIE SANSWISS

Black Line, noua colecție de cabine de duș SanSwiss cu profile în tonuri subtile de negru mat. Combinația perfectă intre forma estetică minimalistă si funcționalitate.

Negrul este culoarea inspirației. Misterios, elegante si senzual. Fuziunea discreta de linii, forme si proportii, ofera variante bine definite care pot fi integrate armonios în diferite configuratii. Este, în același timp un clasic trendy și extravaganță a designului modern.

BLACK LINE este o colecție creată pentru cei care apreciază eleganța clasică si designul modern la cele mai înalte standarde. Interacțiunea lor simbiotică este esența designului loft modernist, care ofera ordine și simplitate spațiului de baie.

Descoperiți mai multe pe http://blackline.sanswiss.com/ro/
înapoi