Despre noi

Grupul SanSwiss este un producător internațional de succes de cabine si cadite de duș. Sediul central al companiei este situat în Härkingen, Elveția. Grupul detine 3 fabrici de producție in Franța, Cehia și România, precum și companii independente de vânzări in Franța, Germania, Polonia, Cehia, Elveția și România, cu activități de vânzare în 18 țări europene. Grupul SanSwiss face parte din concernul internațional RONAL GROUP, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de jante din aliaj pentru automobile și vehicule comerciale.
SanSwiss Hrkingen
SanSwiss Jin
SanSwiss

Grupul RONAL

Întreprinderea RONAL a fost înfiinţată în 1969 de către Karl Wirth şi a fost printre pionierii pieţei mondiale din domeniul jantelor din aliaj uşor. De 42 de ani, cu denumirea de Ronal se asociază cele mai noi tehnologii, un desig creativ si calitate fără compromisuri. La temelia creşterii noastre continue stau relaţia bună cu clienţii, puterea de inovaţie şi lucrările de calitate.
Mulţumită întreprinderilor internaţionale de producţie, RONAL creează structuri de cheltuieli competitive şi oferă service la faţa locului.

RONAL livrează şi oferă consultanţă clienţilor direct din Germania, Franţa, Italia, Mexic, Polonia, Spania, Cehia şi SUA.

Pentru a garanta cea mai bună calitate, RONAL dezvoltă şi produce propriile unelte pentru producţie. Aceste unelte sunt produse în cele două locaţii din Cantanhede, Portugalia, şi Härkingen, Elveţia, unde, pe lângă Headquarter-ul grupului Ronal, se găseşte şi propriul centru de cercetare şi dezvoltare. Astfel, întreprinderea îşi asigură şi în aceste domenii un timp mai scurt de dezvoltare, obţinând un rezultat de calitate şi know-how-ul necesar.

Mărcile proprii de jante din aluminiu ale grupului RONAL & SPEEDLINE ies permanent în evidenţă pe piaţa pretenţioasă de piese pentru dotări ulterioare ale industriei automobilistice. Ambele mărci sunt caracteristice pentru calitatea pieselor originale şi pentru design-ul inconfundabil. Căutăm să ne mulţumim clienţii pe plan mondial, cu ajutorul prezenţei pe piaţă, cu Engineering şi un design pretenţios, precum şi cu ajutorul tehnologiilor moderne de fabricare.

Rezultatul experienţei noastre: un aspect impunător prin forme estetice, îmbunătăţit prin lăcuiri minuţioase. Cel mai bun high-tech pentru confortul în timpul mersului şi pentru siguranţă.

www.ronalgroup.com