Cookies
Confirmați alegerile mele
Permiteți tot

Respingeți tot

Despre noi

Grupul SanSwiss este un producător internațional de succes de cabine si cadite de duș. Sediul central al companiei este situat în Härkingen, Elveția. Grupul detine 3 fabrici de producție in Franța, Cehia și România, precum și companii independente de vânzări in Franța, Germania, Polonia, Cehia, Elveția și România, cu activități de vânzare în 18 țări europene. Grupul SanSwiss face parte din concernul internațional RONAL GROUP, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de jante din aliaj pentru automobile și vehicule comerciale.
SanSwiss Hrkingen
SanSwiss Jin
SanSwiss

Grupul RONAL

Întreprinderea RONAL a fost înfiinţată în 1969 de către Karl Wirth şi a fost printre pionierii pieţei mondiale din domeniul jantelor din aliaj uşor. De 42 de ani, cu denumirea de Ronal se asociază cele mai noi tehnologii, un desig creativ si calitate fără compromisuri. La temelia creşterii noastre continue stau relaţia bună cu clienţii, puterea de inovaţie şi lucrările de calitate.
Mulţumită întreprinderilor internaţionale de producţie, RONAL creează structuri de cheltuieli competitive şi oferă service la faţa locului.

RONAL livrează şi oferă consultanţă clienţilor direct din Germania, Franţa, Italia, Mexic, Polonia, Spania, Cehia şi SUA.

Pentru a garanta cea mai bună calitate, RONAL dezvoltă şi produce propriile unelte pentru producţie. Aceste unelte sunt produse în cele două locaţii din Cantanhede, Portugalia, şi Härkingen, Elveţia, unde, pe lângă Headquarter-ul grupului Ronal, se găseşte şi propriul centru de cercetare şi dezvoltare. Astfel, întreprinderea îşi asigură şi în aceste domenii un timp mai scurt de dezvoltare, obţinând un rezultat de calitate şi know-how-ul necesar.

Mărcile proprii de jante din aluminiu ale grupului RONAL & SPEEDLINE ies permanent în evidenţă pe piaţa pretenţioasă de piese pentru dotări ulterioare ale industriei automobilistice. Ambele mărci sunt caracteristice pentru calitatea pieselor originale şi pentru design-ul inconfundabil. Căutăm să ne mulţumim clienţii pe plan mondial, cu ajutorul prezenţei pe piaţă, cu Engineering şi un design pretenţios, precum şi cu ajutorul tehnologiilor moderne de fabricare.

Rezultatul experienţei noastre: un aspect impunător prin forme estetice, îmbunătăţit prin lăcuiri minuţioase. Cel mai bun high-tech pentru confortul în timpul mersului şi pentru siguranţă.

www.ronalgroup.com

Istoria SanSwiss

1981 - 1999

Karl Wirth, fondatorul Ronal, hotărăşte sa adauge un nou pilon companiei sale, lideră pe piaţa internatională. Nedorind să se axeze doar pe industria automobilistică, îşi urmează visul de a activa şi în alte domenii cu potenţial. Istoria industriei sanitare a companiei Ronal AG începe cu producţia paravanelor de duş în Bitche, Franţa, lângă graniţa cu Germania.

1999

Urmând îndeaproape reţeta succesului din fabricarea jantelor de aluminiu, se pune accent pe inovaţie, design şi calitate şi în producţia paravanelor de duş. Creşterea continuă pe piaţa din Franţa şi Germania duce la decizia de a folosi sinergia din fabrica de jante de aluminiu din Jicin, Republica Ceha, pentru începerea producţiei de paravane de duş.

2000

Noua capacitate de producţie permite pătrunderea pe noi pieţe europene şi deschiderea de filiale autonome în Spania, Cehia şi Polonia, precum şi intrarea pe pieţele din Slovacia şi Ungaria.

2001

După optsprezece luni de la începerea producţiei în Jicin, vine momentul mutării activităţii într-o hală de producţie modernă. Pe o suprafaţă de producţie de 10000 m2 se fabrică numeroase serii ale sortimentului nostru respectând cele mai înalte criterii ale calităţii, având la dispoziţie tehnică de ultimă ora.

2009

Noua poziţie pe piaţa europeană a mărcii Ronal duce la decizia de a înfiinţa un nou holding, care să inglobeze toate societăţile sanitare ale grupului Ronal. În 2009 ia astfel naştere marca SanSwiss. Acceptanţa ridicată a produselor noastre pe pieţele existente duce la cererea de produse marca SanSwiss în tări ca Belgia, Luxemburg, Elveţia, Austria, Rusia şi România.

2010

Pentru a putea face faţă cererii pe plan european, se deschide in ianuarie 2010 o nouă sucursală SanSwiss, în România. Sucursala din Timişoara are o linie de producţie cu administraţie proprie şi serveşte de asemenea ca centru logistic de distribuţie pentru ţările din Balcani. Sanswiss, cu cele şapte filiale şi reprezentanţe în şaisprezece ţări, s-a transformat într-unul din lideri pe piaţa paravanelor de duş. Urmând principiul nostru de bază, transformăm viziunea noastra în realitate, bazându-ne în acest proces pe inovaţie, desig şi calitate. Prioritatea noastră de bază rămâne satisfacţia clienţilor nostri.

2020

Investim în viitor: SanSwiss a construit un modern complex de producție și logistică în Jičín, Republica Cehă. Noua hală multifuncțională este un pas important în îndeplinirea intenției strategice pe termen lung a companiei, care este de a maximiza eficiența producției, stocării și a sistemului logistic complet al întregului grup multinațional. Investițiile de aproape 200 de milioane au crescut semnificativ atat producția cat si spațiile de depozitare și de birouri de la 9500 inițial la peste 18600 de metri pătrați. Acest lucru face posibilă reorganizarea eficientă a fluxului de materiale și produse finale și, ca urmare, creșterea vitezei și flexibilității livrărilor către clienții din toată Europa. În plus, echipamentul tehnic de ultimă generație al noii hale aduce îmbunătățirea suplimentară a calității tuturor produselor fabricate și a serviciilor pentru clienți.

Vom continua să punem un accent deosebit pe utilizarea de componente exclusiv de înaltă calitate, pe gradul de perfecționare tehnică a fiecărui produs in parte și pe soluția precisă a detaliilor. Acesta este singurul mod de a crea cabine de duș și cădite de duș cu un grad de utilitate și o durabilitate ridicate, specifice brandului SanSwiss și care sunt apreciate nu numai de consumatorii din Republica Cehă, ci și pe piețele competitive din Franța, Germania, Belgia, Elveția și noile piețe scandinave - din Norvegia și Suedia.

SANSWISS- INCREDERE - INTR-UN BRAND PUTERNIC

TV CE ESG Aquaperle
Produsele SanSwiss îndeplinesc cele mai înalte standarde de tehnologie, funcționalitate, confort și design. Respectarea consecventă a calității produselor este monitorizată in cadrul procedurilor regulate de inspectie si testare. Selectia de materiale de înaltă calitate, manopera meticuloasa în procesele moderne de producție precum si o dezvoltare consecventă asigură nivelul inalt de calitate recunoscut al tuturor produselor SanSwiss.

Produsele SanSwiss sunt conforme cu standardele ridicate ale normelor europene in vigoare. Toate cabinele de dus SanSwiss sunt fabricate din sticlă securizată și indeplinesc cerințele normativului european EN 12150-1:2000.