Cookies
Confirmați alegerile mele
Permiteți tot

Respingeți tot

Prevederi de protectie a datelor ale SanSwiss AG
referitor la folosirea portalului SanSwiss

Ne bucuram sa va uram bun venit pe websitul nostru.
Accesul la aceasta pagina de web si folosirea ei se supun conditiilor de utilizare listate mai jos.

Dreptul de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala in legatura cu toate textele, imaginile si alte continuturi postate pe acest website sunt proprietatea lui Sanswiss AG.

Orice continut de pe acest website, care este caracterizat ca marca comerciala sau de prestari servicii sau ca logo, este o marca a lui Sanswiss AG inregistrata si/sau neinregistrata.

Descarcarea sau tiparirea de informatii de pe acest website este permis exclusiv in scop privat si nu in scop comercial. Toate drepturile de proprietate raman la Sanswiss AG.

Multiplicarea, comunicarea, modificarea , folosirea ca link sau folosirea sitului web in scopuri comerciale nu este permisa fara acordul scris in prealabil a lui Sanswiss AG.

Abuzul marcilor inregistrate cuprinse pe acest website sau a altor continuturi este interzis cu desavarsire. Se indica in mod explicit faptul, ca Sanswiss AG isi impune consecvent drepturile sale de proprietate intelectuale prin utilizarea tuturor mijloacelor legale care sunt la dispozitie.

Prin accesarea si utilizarea acestui website nu vi se recunosc nici un fel de drepturi de licenta sau de proprietate ale Sanswiss AG sau ale tertilor.

Nici o garantie si nici o raspundere

Sanswiss AG intreprinde totul, pentru a pune la dispozitie informatii exacte, dar nu oferim nici expres si nici tacit nici un fel de garantie pentru exactitatea si integralitatea informatiei de pe acest website si declinam orice fel de garantie sau raspundere pentru pagube directe sau indirecte, costuri, pierderi sau pretentii de garantie, care sunt cauzate eventual prin accesul sau utilizarea acestui website.

In continuare Sanswiss AG nu preia nici un fel de garantie sau raspundere pentru pierderile rezultate in legatura cu virusii, care au infestat calculatoarele sau alte bunuri, dupa ce ati folosit, solicitat sau descarcat continut de pe acest website. Descarcarea de continut de pe acest website are loc in principal pe raspunderea proprie.

In cadrul legal acceptat dvs. exonerati Sanswiss AG si persoanele raspunzatoare ale acesteia prin aceasta in mod expres de toate pretentiile la daune in urma utilizarii sau accesarii acestui site web.

Linkuri catre alte websituri

Acest web site poate contine legaturi ("links") sau referinte catre alte situri internet respectiv sa se deschida prin linkuri de pe alte pagine web, asupra carora Sanswiss AG nu are nici o influenta. Sanswiss AG nu preia nici o raspundere pentru dispobilitatea asupra continutului acestor alte web situri si nu raspunde pentru daune sau dezavantaje, care rezulta din folosirea asemenea continuturi sau a unui astfel de acces. Fiecare link catre alte websituri serveste doar la usurinta de utilizare a acestui web site.

Drept aplicabil si instanta competenta

Fiecare litigiu sau pretentii, care pot rezulta din utilizarea acestui website, se supun dreptului elvetian. Instanta competenta exclusiv este Balsthal ( Solothurn ).

Modificarea conditiilor de utilizare

Ne rezervam dreptul sa modificam sau sa corectam oricand aceste conditii de utilizare. Ca si utilizator al acestui website sunteti obligati si la conditiile de utilizare revizionate. De aceea va recomandam, sa vizitati regulat acest site, pentru a fi informat asupra conditiilor actuale de utilizare.

Kontakt

Sanswiss AG
Lerchenbühl 3
CH-4624 Härkingen
Tel: +4162 389 05 10
Fax: +4162 389 01 43

Conducere

Urs Gasser         Olivier Gunther