Toate cabinele de duş SanSwiss îndeplinesc cerinţele normativului european EN 14428:2008-A1, în care sunt definite şi standardele de etanşeitate pentru cabinele de duş. Totuşi, datorită design-ului şi construcţiei, există între seriile individuale anumite diferențe care se fac simțite şi în gradul de etanșeitate. Modelele cu un profil cadru marcant şi pronunţat oferă bineînţeles o protecție mai bună contra stropirii comparativ cu modelele fără ramă. Gradul de etanşeitate a unui duş este determinat de:
- Forma ramei
- Forma profilelor
- Balamale
- Design

Indiferent pentru ce design sau soluţie constructivă optează clientul dvs., toate cabinele de duș SanSwiss dispun de o protecție eficientă contra stropirii.
Etanşeitate
Cabinele de duș fără ramă fără prag
furnizează o protecţie bună împotriva stropirii și impresionează printr-un grad ridicat de transparență. Datorită lipsei pragului, totuşi stropii de apă se pot ajunge mult mai ușor în afara cabinei de duș. Prin montarea unui prag scund etanșeitatea cabinei de duș este îmbunătățită semnificativ.
Etanşeitate
Cabinele de duş cu ramă îngustă cu prag
oferă o protecţie ridicată împotriva stropirii. Profilul îngust al ramei sau pragul împiedică în mare măsură scurgerea apei în afara cabinei de duş.
Etanşeitate
Cabină de duş cu profil ramă
oferă o protecţie optimă împotriva scurgerii apei în afara cabinei. Efectul de protecţie este cu atât mai ridicat, cu cât profilul transversal inferior este mai lat. Şi în cazul unei utilizări intensive apa este reţinută în interiorul cabinei de duş.
Gradul de etanşeitate se determină prin următoarele elemente:

• Forma ramelor

• Forma profilelor

• Balamale

• Designul cabinei de duş

În aceste cazuri preţul nu este relevant.