preloading
Prevederi de protectie a datelor ale SanSwiss AG referitor la folosirea portalului SanSwiss
Ne bucuram sa va uram bun venit pe websitul nostru. Accesul la aceasta pagina de web si folosirea ei se supun conditiilor de utilizare listate mai jos.

Dreptul de proprietate intelectuala
Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala in legatura cu toate textele, imaginile si alte continuturi postate pe acest website sunt proprietatea lui Sanswiss AG.

Orice continut de pe acest website, care este caracterizat ca marca comerciala sau de prestari servicii sau ca logo, este o marca a lui Sanswiss AG inregistrata si/sau neinregistrata.

Descarcarea sau tiparirea de informatii de pe acest website este permis exclusiv in scop privat si nu in scop comercial. Toate drepturile de proprietate raman la Sanswiss AG.

Multiplicarea, comunicarea, modificarea , folosirea ca link sau folosirea sitului web in scopuri comerciale nu este permisa fara acordul scris in prealabil a lui Sanswiss AG.

Abuzul marcilor inregistrate cuprinse pe acest website sau a altor continuturi este interzis cu desavarsire. Se indica in mod explicit faptul, ca Sanswiss AG isi impune consecvent drepturile sale de proprietate intelectuale prin utilizarea tuturor mijloacelor legale care sunt la dispozitie.

Prin accesarea si utilizarea acestui website nu vi se recunosc nici un fel de drepturi de licenta sau de proprietate ale Sanswiss AG sau ale tertilor.